Vare nr. P-1482  -   Producent: Zhiyun
Zhiyun Crane 2S Combo
Pris: 5.399 DKK
Weblager: Udsolgt  -   Butikslager: Udsolgt

Sæt skub i din kreativitet med Zhiyun Crane 2S


Zhiyun Crane 2S Combo indeholder et extra sæt batterier og et mini Dual håndtag for bedre greb og stabilitet.

Vigtigste specifikationer opsummeret:

  • Skabt til professionelle DSLR-kameraer
  • Leveres med tre udtagelige lithium-ion-batterier af typen 18650 med 12 timers driftstid
  • Håndtag fremstillet af kulfiber
  • Nemt skift til vertikal videooptagelse
  • Stor OLED-skærm
  • Let at håndtere et forudindstillet fokus

Lidt salgssnak om Zhiyun:
Zhiyun viser igen, hvorfor de er verdens førende producent af kamerastabilisatorer, denne gang med deres helt nye Zhiyun Crane 2S. Det er en let stabilisator med 3 akser, der kan bære udstyr med en høj vægt og er pakket med kreative funktioner. Det er stabilisatoren skabt til indholdsskaberen på farten!

Allerede da Zhiyun for næsten tre år siden sendte Crane 2 på markedet, skabte de en revolution indenfor gimbal-industrien ved at gøre stabilisatorer tilgængelige for alle. Den nye og forbedrede Crane 2S indeholder flere spændende nye funktioner, der sætter skub i din kreativitet.


Info angående nyheder og forbedringer i den nye gimbal:
Stabilisatoren kommer med en ny 9. generations algoritme, der forbedrer reaktionstiden på alle akser, og samtidig giver en dynamisk stabilisering. Takket være sine stærkt optimerede algoritmer til motorstyring og motorkraft kan Crane 2S nu med lethed håndtere store kameraer som fx BMPCC 6K, Panasonic S1H og EOS 1DX Mark III. Den indbyggede fokuskontrol er opgraderet og sikrer sammen med følgefokus, der fungerer med ultrakort forsinkelse og høj præcision, at du aldrig går glip af vigtige billeder.

Intelligente funktioner: Brugen af mobiltelefoner øges, mens fortællinger på TikTok og Instagram bliver mere og mere populære, så derfor kommer Crane 2S nu med en quick-release-montering og en sikkerhedsknap, der gør det nemmere at optage videoer på højkant.

Stabilisatoren har en holder til montering af en sender til billedtransmission, og tre nye monteringssteder på stabilisatoren gør det nemmere at fastgøre skærme, mikrofoner eller skifte mellem stativ eller sliders.

Crane 2S har et helt nyt FlexMount-system, der sikrer, at du ikke går glip af vigtige billeder, og som forenkler opsætningen og på samme tid sikrer dit kamera med en dobbelt sikkerhedsmekanisme. Du kan også justere fastspændingen af sikkerhedslåsen, så den passer til dine behov.

Den nye OLED-skærm på 0,96" giver et større billede, og du kan gennemgå hele menuen på sekunder og skifte hurtigt mellem forskellige funktioner. Crane 2S har samme kreative funktioner som de tidligere modeller LAB og Weebill (Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex og Go), der giver maksimal kreativitet.

Stabilisatoren har også avancerede filmfunktioner såsom Panorama, Timelapse, Motionlapse og Long Exposure Timelapse.