Fujinon XF 10-24mm f4 R OIS WR

Pris: 8.999 DKK
Læs beskrivelsen:Klik her  
Mærke: Fujifilm
Varenummer: P-1542
Lagerstatus på webshoppen: Forudbestil
Lagerstatus i butikken: Ikke på lager

Specifikationer:

·        Brændvidde: 10-24mm (svarende til 15-36mm i 35mm-format)
·        Maksimal blænde: f/4
·        Mindste blænde: f/22
·        Filterdiameter: 72 mm
·        Nær-grænse: 24 cm
·        Maksimal forstørrelse: 0.16x
·        Antal blændelameller: 7 (runde)
·        Længde: 87 mm
·        Diameter: 78 mm
·        Vægt: 385g


FUJIFILM opdaterer nu den lette og kompakte vidvinkelzoom til X-systemet, FUJINON XF10-24mmF4 R OIS WR, med en brændvidde svarende til 15-36mm (i 35mm format). Objektivet har samme høje optiske ydeevne som før, bestående af 14 linseelementer i ti grupper. Med fire sfæriske linseelementer modvirkes buede linjer, noget der let kan forekomme med vidvinkelobjektiver. Fire ED-linseelementer modvirker forekomsten af kromatisk aberration og øger skarpheden mod billedets kanter. Det forreste linseelement har en særlig overfladebehandling, der giver maksimal klarhed og reducerer refleksioner.

En god nyhed for bl.a. naturfotografer er, at objektivet nu er vejrbestandig og har en lavere vægt. Objektivet har gummipakningerder tåler støv, snavs, fugt og tåler selv lave temperaturer.

Blænderingen på objektivethar nu markeringaf den valgte blændeværdi, og den har som Fujifilms objektiver til GFX-serienen låsefunktion, når blænderingen er drejet til A-positionen.

Objektivets billedestabilisering er blevet forbedret til 3,5 stop takket være en nyudviklet gyro. Hvis objektivet bruges sammen med et kamera med indbygget billedestabilisering, såsom FUJIFILM X-T4, udnyttes stabiliseringen i både kameraet og i objektivet og giver dermed 6,5-stop stabilisering.